Ardei Umpluti Cu Varza Rosie Pentru Iarna
Ardei Umpluti Cu Varza Rosie Pentru Iarna
Se oparesc ardeii curatati in apa cu sare, apoi se lasa la scurs. Ardeii grasi se pot conserva pentru umplut in mai multe feluri:
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Ardeii umpluti cu varza nu ar trebui sa lipseasca din camara niciunei gospodine. Din cele mai simple ingrediente obțineți un aperitiv deosebit de delicios, aromat, picant și ardeii se combină perfect cu orice fel de mâncare cu carne. Ardeii grasi se pot conserva pentru umplut in mai multe feluri:
Mod de preparare pentru ardei umpluți cu varză în saramură. Se aleg ardei grasi, sanatosi, mai mari si nevatamati, se scot cotoarele, se curata bine de seminte si se spala. Cine prefera, poate sa foloseasca gogosari umpluti cu varza rosie, in loc de varza in aproximativ doua luni ardeii umpluti cu varza sunt murati.
2 verze rosii mari, 15 ardei grasi, 2maini sare grungoasa, piper boabe, foi dafin, 1 l otet, 4 l apa rece, 900 g zahar, 5 linguri sare grungoasa, 2 plicuri conservant.
Ardei umpluți cu varză și morcovi în saramură. Ardei umpluti romanesti, reteta clasica, cu umplutura din tocatura de carne si orez. Pentru aceasta reteta de ardei cu varza si morcov se pot folosi fie gogosari fie ardei capia.
Ardei umpluți cu varză sunt perfecţi pentru perioada de iarnă fiind un mod foarte simplu de conservare a acestora. In general pun un singur borcan pe care il desfac de craciun sau de sfantul stefan sau de 10 ardei grasi. Pentru un borcan de 10 litri avem nevoie de:
Ingrediente pt borcan de 5 litri: 7 kg ardei gras, 6 kg varza, 4 l saramura. Ardeii umpluti cu varza nu ar trebui sa lipseasca din camara niciunei gospodine.
Reţeta nu este deloc complicată şi nu necesită mult timp pentru a o pregăti.
Se aleg ardei grasi, sanatosi, mai mari si nevatamati, se scot cotoarele, se curata bine de seminte si se spala. Ardei gras 10 buc, varza alba 2 kg, morcovi 2 buc, ceapa alba 2 buc, frunze de telina 2 buc, ulei de floarea soarelui 50 ml, sare pentru muraturi 1 linguri adica neiodata. Astfel asezati gogosarii, se va folosi amestec lichid de consevare mai putin.
Gogosarii umpluti cu varza rosie se aseaza in borcane, cat mai strans, de preferat in straturi, cu gura in sus, avand grija sa se umple golurile dintre straturi cu ardei capia si/ sau morcovi intregi. Mod de preparare ardei umpluti cu varza pentru iarna. Aceștia pot fi serviți atât la cina de familie, cât și la masa de sărbătoare.
In general pun un singur borcan pe care il desfac de craciun sau de sfantul stefan sau de 10 ardei grasi. Ardei umpluți cu varză și morcovi în saramură. Aceștia pot fi serviți atât la cina de familie, cât și la masa de sărbătoare.
Se lasa la scurs pe un prosop curat.
1 kg de ardei( am completat cu 2 gogosari sa umplu borcanul), 1. Mod de preparare pentru ardei umpluți cu varză în saramură. Ardei umpluți cu varză sunt perfecţi pentru perioada de iarnă fiind un mod foarte simplu de conservare a acestora.
Posting Komentar untuk "Ardei Umpluti Cu Varza Rosie Pentru Iarna"